Het bureau

samen brengen we ideeën tot leven

3 vennoten & 175 collega's

op de dag van de arbeid in 2000

om te doen wat we leuk vinden

i-Matic is een bron van creativiteit, kennis en ervaringen waar elk ontwerp baat bij heeft. Of het nu gaat om het creëren van een zichtbare uitstraling van een merk, product of organisatie. Hoe je het presenteert, is hoe het wordt gewaardeerd.

Over Imatic Werkwijze

Werkwijze

Als je samen met ons een project start, dan is stap 1 het in kaart brengen van het verhaal dat jij wilt vertellen. Daarbij vinden wij het superbelangrijk om met je te sparren om verder te komen. Jouw inbreng is immers net zo belangrijk als ons creatieve vermogen. Door het stellen van vragen die anderen niet durven te stellen, komen we tot de kern van het vraagstuk. Het plan én de praktische invulling volgen daarna als vanzelf. Deze aanpak en duidelijke afspraken zorgen voor een prettige en creatieve samenwerking.

Projectaanpak

Voor ieder project schrijven we eerst een passend plan van aanpak. Hierin nemen wij uiteraard de definitie van het resultaat op met de bijbehorende randvoorwaarden. Ook beschrijven we de fases en beschrijven wij wanneer het een ‘go’ of een ‘no-go’is. Natuurlijk laten we ook weten wie er aan jouw project werkt, wat de planning van alle activiteiten is en geven we aan wat onze deadline is. Vanzelfsprekend houden we rekening met je budget en zorgen we dat je niet voor verrassingen komt te staan .

Over Imatic Projectaanpak
Over Imatic Design 3

Design

Ons motto is dat bij ieder project een strategie hoort. Deze strategie versterkt en verduidelijkt immers de boodschap. Daarnaast geeft de strategie richting aan het ontwerpproces en zorgt het voor een positieve beleving. Deze ontwerpprincipes vertalen wij door naar een grafisch ontwerp wat dan vervolgens perfect past bij de opdracht. Bij i-Matic ontwerpen we altijd vanuit het perspectief van de gebruiker. Daarbij vragen we ons continu af hoe het beter en eenvoudiger kan.

Wij werken graag samen

Samenwerken om het maximale resultaat te kunnen leveren, vinden we zeer belangrijk. Daar maken wij absoluut geen geheim van. Toch doen wij dat alleen met partners waarvan wij vinden dat ze bij jouw project passen. Bewust gekozen denkers en doeners dus. Samen met deze specialisten op hun eigen vakgebied maken wij het resultaat meer dan compleet.

Over Imatic Samenwerken
Rijnstate VriendenfondsWebdesign iDoeInfographics Van den Berghe & VerdegaalWebdesign Nieuwe EnergieKennis maken BevolkingsonderzoekWebdesign HAI b.v. "House of brands"Webdesign ibis LeidenVormgeving Golden TulipSigning