informeert en inspireert

visuele merkidentiteit

van den Berghe & Partners

accountants

visuele merkidentiteit

Accountantskantoor Van den Berghe & Verdegaal gaat na 86 jaar verder als Van den Berghe & Partners. Een nieuwe naam en toetreding van Bas Peelen tot de maatschap zijn de aanleiding voor een rebranding van de huisstijl. Met als motto Van den Berghe & Partners "informeert en inspireert" zijn we het proces van ontwerpen en vormgeving aangegaan.

Ons uitgangspunt hierbij is het creëren van een visuele merkidentiteit waarmee alle onderdelen en diensten van het accountantskantoor zich kunnen presenteren als één organisatie. De nieuwe visuele identiteit dient rekbaar te zijn zodat alle sectoren en doelgroepen aangesproken kunnen worden en zich ook aangesproken voelen. De nieuwe identiteit stelt accountantskantoor van den Berghe & Partners in staat zich sterk en veelzijdig herkenbaar te profileren.

Rijnstate VriendenfondsWebdesign iDoeInfographics Van den Berghe & VerdegaalWebdesign Nieuwe EnergieKennis maken BevolkingsonderzoekWebdesign HAI b.v. "House of brands"Webdesign ibis LeidenVormgeving Golden TulipSigning